Uw intern transport volledig verzorgd

Kies ReMeCo voor nieuwe en gebruikte interne transportmiddelen

ReMeCo Intern Transport in Gilze

Verkoop en onderhoud van intern transportmateriaal

Professioneel onderhoud en service

Aan uw (vork)heftrucks, pallettrucks, stapelaars en meer

Verhuur

Remeco Intern Transport biedt u intern transportmaterieel voor verhuur aan. U heeft de mogelijkheid voor een korte- of lange termijn te huren. Bestaande huurcontracten zijn te allen tijde in overleg aanpasbaar. Alle trucks kunnen naar uw wensen aangepast worden.
Voordeel: 

  • Geen investeringskosten
  • Huurovereenkomsten van 1 dag tot 5 jaar
  • Aftrekbaar van de belasting
  • Snel beschikbaar

Intern transport verhuur voor korte termijn

Wanneer er behoefte is om een intern transportmiddel voor een korte termijn te huren is dit mogelijk bij Remeco Intern transport. Bedrijfsomstandigheden kunnen namelijk snel veranderen wat vaak vraagt om grote flexibiliteit. Wij kunnen de transportmiddelen uit ons assortiment snel bij u leveren.

Intern transport verhuur voor lange termijn

Ons brede assortiment intern transport is ook voor een langere termijn te huur. Tijdens deze huurtermijn neemt Remeco Intern Transport het onderhoud, de reparatiekosten en alle verzekering op zich. In deze periode hoeft u hier als huurder dus niet mee bezig te zijn. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden van intern transport verhuur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag welke huuroplossing voor u de beste is.